Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Winter Session: 
January 2nd - April 18th

Enroll online: https://securepayment.link/goforthegoldgym/ 

Dear Parents,
 To register,
1) Enroll online using the above link
2) Call us at 973-739-9100 or
2) Email us at [email protected] and provide:
-Your child's full name
-Child's date of birth
-Child's grade
-Parent's name
-Address
-Contact telephone number
-Desired class and day of week
-Desired method of payment (visa, mc, amex, check, cash)

Thank You. We hope to see you soon!!

Class Schedule

If you don't see a time you like, jusk ask!
We'll do our best to create a class for you.

Tiny Tots

2.5yr - 3.5yr (45 Min)

Saturday
9:15 am - 10:00 am



Call to Enroll

Pre-School

3.5 yr - 4.5 yr (1 Hour)

Monday
3:30 pm - 4:30 pm
Tuesday
3:30 pm - 4:30 pm
 4:45pm - 5:45 pm
Wednesday
3:15 pm - 4:15 pm
4:30 pm - 5:30 pm
Thursday
4:15 pm - 5:15 pm
Friday 
4:00 pm - 5:00 pm
6:00 pm - 7:00 pm
Saturday
9:15 am - 10:15 am
10:00 am - 11:00 am
11:00 am - 12:00 pm 

Call to Enroll

Beginner

 5 yr - 7 yr (1 Hour)

Monday
3:30 pm - 4:30 pm
4:15 pm - 5:15 pm
5:15 pm- 6:15 pm
Tuesday
3:30 pm - 4:30 pm
4:45 pm - 5:45 pm
Wednesday
3:15 pm - 4:15 pm
4:30 pm - 5:30 pm
5:30 pm - 6:30 pm
Thursday
3:15 pm - 4:15 pm 
4:15 pm - 5:15 pm
5:15 pm- 6:15 pm
6:00 pm - 7:00 pm
Friday
3:15 pm - 4:15 pm 
4:00 pm - 5:00 pm
5:00 pm - 6:00 pm
6:00 pm - 7:00 pm
Saturday
9:15 am - 10:15 am
10:00 am - 11:00 am
11:00 am - 12:00 pm

Call to Enroll

Advance Beginner

 7+ yr (1 Hour)
Monday
3:30 pm - 4:30 pm
4:15 pm - 5:15 pm
5:15 pm- 6:15 pm
Tuesday
3:30 pm - 4:30 pm
4:45 pm - 5:45 pm
5:45 pm - 6:45 pm (6+yr)
Wednesday
4:30 pm - 5:30 pm
5:30 pm - 6:30 pm
Thursday
4:15 pm - 5:15 pm
5:15 pm- 6:15 pm
6:00 pm - 7:00 pm
Friday
3:15 pm - 4:15 pm
4:00 pm - 5:00 pm
5:00 pm - 6:00 pm
Saturday
10:00 am - 11:00 am
11:00 am - 12:00 pm
12:00 pm - 1:00 pm

Call to Enroll

Intermediate

8yr + (1.5 Hours)
Monday
4:00 pm - 5:30 pm
6:15 pm - 7:45 pm
Wednesday
4:00 pm - 5:30 pm
Thursday
4:30 pm - 6:00 pm
7:00 pm - 8:00 pm 
Saturday
10:00 am - 11:30 am

Call to Enroll

Super Advanced

8yr + (2 Hours)
Monday
4:00 pm - 6:00 pm 
Wednesday
4:00 pm - 6:00 pm
Saturday
10:00 am - 12:00 pm

Call to Enroll

Boys Gymnastics

(1 hour)
Tuesday
4:30 pm - 5:30 pm (5-7yr)
Wednesday
5:30 pm - 6:30 pm (5-7yr)
Thursday
5:15 pm- 6:15 pm (5-7yr)
Friday
3:30 pm - 4:30 pm (7yr+)  
6:00 pm - 7:00 pm (7yr+)
Saturday
10:00 am - 11:00 am (5-7yr)

Call to Enroll

Tumbling

  7+ yr (1 Hour)
Wednesday
6:30 pm - 7:30 pm (5-7yr)

Call to Enroll

Ninja (Parkour)

(1 hour)
Tuesday
5:30 pm - 6:30 pm (Interm.)
Thursday
6:00 pm- 7:00 pm (Novice)
Friday
4:00 pm - 5:00 pm (Interm.)
5:00pm - 6:00pm (Novice)
7:00 pm - 8:00 (Interm.)
Saturday
9:00am - 10:00am (Novice)
1:00pm - 2:00 pm (Novice) 

Call to Enroll

Mini Team

By invitation only!
(1.5 or 3 hours)
Thursday
4:00 pm- 5:30 pm
Saturday
11:00 am - 12:30 pm

Call to Enroll